Welkom bij ahmedchaleh.nl

Over mij

Mijn naam is Ahmed Chaleh en sta bekend als relatie-analist. Een tijdje geleden heb ik mijzelf de vraag gesteld:

Welke problemen kan ik oplossen? Welke positieve verandering kan ik brengen in de wereld? Hoe bereik ik de mensen? Waarmee kan ik mensen helpen? Ik wilde altijd al een toegevoegde waarde zijn voor de wereld maar had nog geen idee hoe ik dit kon doen. Het antwoord voor mij kwam toen ik getrouwd was. Mijn leven (en perspectief over relaties) veranderde totaal. Ik heb gemerkt dat relatie onderhouden met je vrouw niet vanzelf gaat. Daar moet je hard aan werken. Dit geldt trouwens voor al je relaties. Relatie met je buren, collega’s, vrienden, klanten, werkgever, hond en ga zo maar door. Ik denk (en weet bijna zeker) dat heel veel mensen hiermee vechten. In mijn ogen is de relatie tussen man en vrouw het zwaarst om te onderhouden. Ik ben dan ook van mening dat als de relatie tussen jou en jouw vrouw goed is dat dit een positieve effect kan hebben op al je andere relaties.

Als je relatie met jouw vrouw slecht zal dit te zien zijn in je omgang met je anderen. Ik heb een hoop meegemaakt binnen mijn huwelijk en heb gezien hoe zwaar het kan zijn. Ik heb toen tegen mijzelf gezegd dat het beter moet. Ik wil niet meemaken wat heel veel mensen meemaken. Scheiden. Ik wil die pijn nooit meemaken. Ik ben gaan opletten en ik heb uitgevonden wat werkt en wat niet. Ik heb mensen geïnterviewd die veel langer getrouwd zijn dan mij en heb hier inspiratie uitgehaald. Deze bevindingen wil ik niet alleen voor mezelf houden maar delen met iedereen. Ik heb voor mezelf een doel gesteld om mensen te helpen hun relatie (voornamelijk hun huwelijk) naar een hoger niveau te brengen.

Ik heb een boek geschreven waarin ik beschrijf hoe je dit kunt bereiken. In het boek leg ik een structuur uit die een ieder kan hanteren om zo zijn relatie te verbeteren. 8 december 2016 heb ik een presentatie gegeven bij Speakers Night in Almere, het filmpje kun je terug vinden op mijn Youtube kanaal.

Om mijn boodschap verder te verspreiden zoek ik locaties, evenementen, scholen, bruiloften en bedrijven waar ik mijn woordje kan doen. U kunt mij hierbij helpen. Alles voor het grote goed.

Warme groet,

Ahmed Chaleh

Switch to mobile version