Welkom bij ahmedchaleh.nl

Wees lief voor haar

Behandel je vrouw als een prinses

Het is echt belangrijk dat je je vrouw als een prinses behandelt. Zij is er voor je als je ziek bent, je niet goed voelt en als je je dag niet hebt. Zij zal altijd klaar voor je staan. Zij is er om medeleven te tonen.

Behandel haar daarom als een prinses, want die prinses zal ooit een koningin worden. En dan ben jij de koning. Als je lief bent tegen anderen dan zou je dubbel zo lief tegen jouw vrouw moeten zijn. Het leuke hieraan is dat zij ook lief tegen jou zal zijn en de liefde die ze je dan zal geven is oneindig groot. Zoals een bekend figuur ooit zei; ‘een vrouw geeft altijd meer liefde dan ze beloofd.’

Geef de voorkeur aan lieve woorden

Je moet weten dat jouw vrouw als een vat is vol emotie, dus zal je altijd voorzichtig moeten zijn als je haar benadert. Je moet vaker lieve woorden gebruiken om je relatie naar een hoger niveau te kunnen tillen. Je zult zien dat je zelfs tijdens een ruzie de lieve woorden zult gebruiken. Grappig hé? Dat is de kracht van een gewoonte.

Wat is van jullie samen?

Het is belangrijk dat jullie samen iets hebben? Een nummer of een film. Iets waar jullie samen een glimlach van krijgen. Iets wat jullie in een prettig sfeer brengt.

Bij elke nare gebeurtenis zal jullie nummer of film jullie weer brengen naar de goede tijden. De tijden dat jullie in elkaars armen lagen. Als hiervan de liefde niet gaat groeien, dan weet ik het ook niet.

 

Wat is van jullie samen? Zoek het tot je het gevonden hebt. Want dit is het grootste geschenk wat je maar kunt bedenken. Wat van jullie samen is brengt een memorie naar boven. Deze memorie doordringt nog verder in het hart, waardoor het de volgende keer nog sterker wordt.

Om jullie een klein beetje op weg te helpen deel ik met jullie het favoriete nummer en film van mij en mijn vrouw.

Nummer: Aicha van Cheb Khalid

Film: The Shawshank Redemption  van Tim Robbins en Morgan Freeman

Veel succes

Delen
Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =

Switch to mobile version